miercuri, 25 noiembrie 2009

Ne lasam pe mana lor?



"Sorin Ovidiu Vantu: M-am intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu. Am discutat oportunitati de afaceri

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit la resedinta sa din strada Paris cu Dinu Patriciu, potrivit unor surse HotNews.ro. Contactat telefonic, Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca s-a intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu pentru a discuta "oportunitati de afaceri". Vantu a refuzat sa dea detalii, precizand insa ca n-a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea catre Dinu Patriciu. Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai politicieni ca Adrian Nastase si Theodor Melescanu s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit marti seara cu Dinu Patriciu, insa omul de afaceri sustine ca intalnirea a avut loc in miercuri dimineata. "Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha" (se amuza copios).

Intrebat daca a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea Media, Vantu negat si a catalogat drept barfe informatiile potrivit carora Dinu Patriciu ar fi interesat de achizitionarea trustului sau ca l-ar fi imprumutat. "Este trustul familiei, este mostenirea pe care v-o las voua, poporului roman". Intrebat daca s-au mai intalnit pe durata campaniei electorale, Vantu a raspuns: "Stati putin, ca nu suntem iubiti, cand apare o oportunitate de afaceri ne intalnim".

Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai multi politicieni s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal. Potrivit Academiei Catavencu, Theodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu s-au intalnit luni, 23 noiembrie, cu Dinu Patriciu la fundatia acestuia. Contactat de HotNews.ro, vicepresedintele PNL, Theodor Melescanu a confirmat intalnirea pentru HotNews.ro si a declarat ca a discutat masuri si strategii economice care ar urma sa fie aplicate in viitorul Guvern al Romaniei."  Dan Tapalaga 
Sursa: Hotnews.ro

vineri, 20 noiembrie 2009

"Bunul simţ" al liberalilor

     Aceasta este "Revoluţia bunul simţ". Aceste poze sunt dovada felului în care tinerii liberali au înţeles să facă campanie electorală. Cu lideri ca Ludovic Orban, Relu Fenechiu sau Crin Antonescu nici nu mă mir să văd astfel de acţiuni. Îmi pare rău să vad că liderii tinerilor liberali nu se diferenţiază cu nimic faţă de şefii lor, îndemnând tinerii să facă campanie electorală, ILEGALĂ, în campusurile studenţeşti. Acesta este BUNUL SIMŢ LIBERAL.

CAMPUS TUDOR

CAMPUS COPOU





Aşa lideri...aşa tineri liberali...

                                     

Despre campania PSD vă recomand: Campanie PSD cu paza IGS

joi, 19 noiembrie 2009

Furtuna

luni, 16 noiembrie 2009

Alegatorii...în viziunea lor

     Daca nu votezi cu ei atunci trebuie neapărat să fii ţigan, ori prostituată, ori nemernic...