miercuri, 25 noiembrie 2009

Ne lasam pe mana lor?



"Sorin Ovidiu Vantu: M-am intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu. Am discutat oportunitati de afaceri

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit la resedinta sa din strada Paris cu Dinu Patriciu, potrivit unor surse HotNews.ro. Contactat telefonic, Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca s-a intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu pentru a discuta "oportunitati de afaceri". Vantu a refuzat sa dea detalii, precizand insa ca n-a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea catre Dinu Patriciu. Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai politicieni ca Adrian Nastase si Theodor Melescanu s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit marti seara cu Dinu Patriciu, insa omul de afaceri sustine ca intalnirea a avut loc in miercuri dimineata. "Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha" (se amuza copios).

Intrebat daca a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea Media, Vantu negat si a catalogat drept barfe informatiile potrivit carora Dinu Patriciu ar fi interesat de achizitionarea trustului sau ca l-ar fi imprumutat. "Este trustul familiei, este mostenirea pe care v-o las voua, poporului roman". Intrebat daca s-au mai intalnit pe durata campaniei electorale, Vantu a raspuns: "Stati putin, ca nu suntem iubiti, cand apare o oportunitate de afaceri ne intalnim".

Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai multi politicieni s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal. Potrivit Academiei Catavencu, Theodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu s-au intalnit luni, 23 noiembrie, cu Dinu Patriciu la fundatia acestuia. Contactat de HotNews.ro, vicepresedintele PNL, Theodor Melescanu a confirmat intalnirea pentru HotNews.ro si a declarat ca a discutat masuri si strategii economice care ar urma sa fie aplicate in viitorul Guvern al Romaniei."  Dan Tapalaga 
Sursa: Hotnews.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Interesant punct de vedere. Intrebari pertinente ridicate de membrii pdl: de ce suntem singuri intr-o campanie electorala atat de crunta? Ce cauta Dinu patriciu in politica noastra? Dar intrebari pertinente mai sunt.... A fost Traian Basescu la Voiculescu? A negat Traian Basescu violenta? Daca la primul set de intrebari am putea sa dam cateva raspunsuri complexe sunt sigur ca ar fi cateva cuvinte cheie in raspunsuri care s-ar lega tare bine cu alte personaje frecventate de catre membrii pdl si mogulii uzurpatori de tara si de neam. Daca ar fi sa condamnam pe cineva in afara de Traian Basescu ar trebui sa condamnam pe cei care au ascuns aceste incidente soldate cu violenta. Poate ar trebui sa ne intoarcem la intelepciunea populara: sa privim barna din fata noastra si mai apoi sa comentam paiul din fata altuia..... Atat spun si conchid oare asta ne dorim?