luni, 28 martie 2011

Teatru de papusi la OTPDL Iasi

Am fost la alegerile de la OTPDL si m-am simtit ca la o piesa de teatru. O scena frumos aranjata, un scenariu pregatit in graba, trei regizori de seama (tripleta de profesori), vreo 2 scenaristi ( primari si fosti viceprimari cu activitate nesemnificativa dar cu pretentii de parlamentari), cateva papusi care au si primit roluri in piesa (directorasi numiti de conducerea interimara si ceva angajati de pe la cabinete) si cativa figuranti. O piesa de teatru slaba care nu va avea prea mult succes.

Acest teatru in care s-a jucat aceasta piesa nu isi va permite sa-si piarda spectatorii, asa ca in scurt timp piesa va fi anulata, acesti regizori vor deveni freelanceri, scenaristii vor lucra la proiecte individuale iar papusile vor trebui sa-si caute alte roluri deoarece nu-i va mai distribui nimeni.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Andrei teatrul a fost facut de voi ...totul s-a desfasurat conform regulamentului dar asa se intampla cand toti vor sa fie regizori...apar nemultumiri...odata in acest partid ne uneau prieteniile..acum am ajuns sa cred ca functiile ne unesc...asta este..mergem mai departe..nemultumitii cu nemultumurile lor