joi, 19 aprilie 2012

O gura de aer pentru PDL Iasi. Mihaela Popa pleaca.

Nici nu va puteti imagina bucuria care m-a cuprins cand am aflat de gestul Mihaelei Popa. Primul gand care mi-a trecut prin cap a fost: AM SCAPAT.
In primul rand sunt convins ca Mihaela Popa a santajat partidul spunand ca va pleca din PDL daca nu se vor anula alegerile de la nivel judetean. Atunci conducerea PDL a cedat pentru a nu pierde majoritatea in Senat.
In al doilea rand, in perioada cand aceasta a condus organizatia Iasi, s-au luat destul de multe decizii suspecte care m-au dus cu gandul la o intelegere intre doamna senator si USL, pentru a-l avantaja pe Nichita. Se pare ca presupunerile mele incep sa prinda contur.
In al treilea rand, conducerea PDL a decis ca fiecare parlamentar PDL sa fie obligat sa candideze in acelasi colegiu in care a fost ales. Cu ocazia plecarii doamnei senator vom putea desemna un candidat pe colegiul Copou – Dacia care va avea sanse sa-l castige. Nu cred ca Mihaela Popa va mai candida din partea USL pe acelasi colegiu electoral si cel mai probabil va candida undeva pe liste.
Un alt lucru bun pentru PDL este ca doamna senator nu se va putea abtine si va avea acelasi comportament “moral” si la PNL ceea ce ne va aduce numai avantaje.
Pentru amuzament va arat mai jos o poza sugestiva preluata de pe site-ul www.bzi.ro:

Mihaela Popa: GARANTAT Fenechiu



2 comentarii:

madalina spunea...

Sa speram ca bucuria care ti-a fost oferita de deosebita miscare a doamnei Popa spre dreapta va fi amplificata de incolonarea tuturor personajelor care misunau in jurul acesteia si imbarcarea lor in barca galbena. Nici nu stiu saracii PNL-isti ce achizitii deosebite ii asteapta si ce lectii despre cum e in UE le poate oferi doamna profesor...:)

Suflet de curva spunea...

cu o floare nu se face primavara :-j