joi, 17 mai 2012

Vrea si el un viitor

Am primit un pliant pe care scria: Cristian Adomnitei – Viitorul incepe acum. Am rasfoit pliantul cu interes si am decis sa va prezint cateva concluzii:

Daca nu merge mai baga o fisa

Initial viitorul lui Adomnitei a inceput ca si consilier judetean. Din pacate lipsa de activitate l-a fortat ca viitorul sau sa inceapa mai tarziu.

Apoi viitorul lui a inceput in Parlament dar nemultumirile l-au impins sa-si caute un alt viitor ca Ministru al Educatiei. Daca o sa aveti curiozitatea sa cautati, pe google, ce a facut in acea perioada ca ministru,  o sa va speriati (nu vorbesc despre stelutele de pe steagul Europei).  Dupa o serie de greseli repetate, primul ministru de atunci a fost nevoit sa-l demita.

In timpul mandatului de ministru, simtind ca scaunul se clatina, si-a dorit un viitor ca primar. Va mai amintiti, nu? Exact ca si in ziua de astazi, orasul era plin cu portretul dumnealui.  Rezultatul s-a vazut – in jur de 12%. Viitorul lui a continuat sa aiba de suferit.

Daca a vazut ca nimic nu ii merge, s-a gandit ca isi poate face un viitor ca si Presedinte al Consiliului Judetean. 
De ani de zile PSD-ul si PNL-ul blocheaza, in Consiliul Judetean, modernizarea Aeroportului Iasi.  Daca problema aeroportului ar fi fost deblocata inainte de alegeri, domnul Adomnitei nu ar mai fi avut subiecte de campanie.

Un al doilea subiect de campanie este construirea autostrazii Iasi – Tg. Mures pe traseul dorit de el si de prietenii lui. Se repeta acelasi scenariu ca in cazul soselei de centura pe care au vrut sa o construiasca pe terenurile detinute de ei.

Un alt subiect este construirea Spitalului Regional de Urgenta. Ca si in cazul aeroportului,  interesul cetateanului este devansat de interesul de grup.

Mai important este pe ce terenuri se construieste, pe cine trebuie sa despagubeasca statul cand cumpara acele terenuiri si la ce pret. Mai important este sa alegi ce firme de constructii sa realizeze  aceste lucrari. Mai importat este sa alegi ce firme sa utileze aceste constructii.

Pot sa spun ca Adomnitei nu s-a gandit rau. Chiar isi poate face un viitor.



Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu: