vineri, 31 octombrie 2008

S-a dat startul la o noua campanie...

         După o perioadă de precampanie destul de plictisitoare pentru alegători, dar destul de tensionată pentru partidele politice, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Dimineaţă când m-am trezit m-am dus repede la geam să văd care dintre candidaţi s-au grăbit să-şi pună afişele dar nimic, probabil nu  au vrut să repete cele întâmplate la locale. Sper că de data asta nu vor mai "deschide Iaşul" şi nici  nu ne vor ruga să alegem continuitatea. O parte dintre candidaţi au mai încercat şi în primăvară, alţi candidaţi sunt noi, alţii sunt veşnic candidaţi la orice funcţie apare. O să fie interesantă lupta. Eu mă simt foarte norocos că măcar în colegiul în care locuiesc nu îl voi mai vedea pe Adomniţei atârnat pe toate blocurile, să mai vedem şi noi feţe noi.
          Coincidenţă sau nu, astăzi este şi primul articol pe care îl public pe blog. Nu cred că voi fi foarte activ dar vă rog să aveţi răbdare cu mine - sunt începător.
           O zi bună tuturor!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hehehe...multa scriere iti urez "incepatorule" si mai putine poze:D
Ce nerabdator esti tu cu fetele noi... nu stiu ce se vor face cei din Dacia sau Pacurari cu Adomnitei...k si acum atarna pe acolo si nu-i colegiul lui...poate nu mai au astia bani sa-l de-a jos...k la cate cheltuieli au avut cu tapetatul orasului:))

Anonim spunea...

ma tu chiar te plictisesti si scrii pe blo, la munca de asta suntem in criza !