miercuri, 21 ianuarie 2009

Felicitări Costi

     Costi este primul membru al  Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Iaşi care a fost propus pentru o funcţie de subsecretar de stat. Sper  să mai pot felicita şi alţi tineri democrat liberali pentru numirea în funcţii la nivel naţional, regional, judeţean şi local. Succes tuturor!

    "Inca un iesean din PD-L ajunge in Guvern: Constantin Neagu  


    Democrat-liberalul iesean Constantin Neagu este propus pentru functia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului. Propunerea a fost votata in unanimitate in Biroul Permanent National al organizatiei de tineret din PD-L. 
    Decizia a fost luata in BPN al tinerilor democrat-liberali, condusi de Monica Iacob Ridzi. Aceasta a fost si cea care a inaintat propunerea premierului Emil Boc. "Ma bucura increderea pe care mi-au acordat-o colegii mei, prin votul in unanimitate din BPN, si ma obliga in acelasi timp. E important ca structurile de tineret sa fie reprezentate la nivelul cel mai inalt, acesta fiind unul dintre proiectele organizatiei noastre de partid", ne-a declarat Constantin Neagu.
    Acesta a candidat la alegerile parlamentare in colegiul 11 Camera Deputatilor, unde s-a clasat pe primul loc. Nu a mai prins insa mandatul de parlamentar, datorita sistemului de redistribuire a voturilor."
    sursa: newsiasi.ro
 

Niciun comentariu: