luni, 21 decembrie 2009

Comunicat de presa OTPD-L Iasi

 

La 20 de ani de la eliberarea României de sub regimul comunist, Organizatia Municipala de Tineret a Partidului Democrat – Liberal Iasi, desfasoara, marti, 22 decembrie, începand cu orele 15:00 în Sala Mare a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Iasi, dezbaterea „20 DE ANI DE LA REVOLUTIE, 20 DE ANI DE LIBERTATE”.

Acest eveniment îsi propune sa împartaseasca celor prezenti o parte din momentele traite în timpul Revolutiei din 1989 si sa le ofere ocazia sa discute cu reprezentantii Asociatiei „22 Decembrie 1989” din Iasi, revolutionarii: Cotovanu Stefan, Vaida Vasile, Rosentzveig Adrian si Pintilei Mihai.

Pe parcursul discutiilor cu invitatii, participantii vor avea posibilitatea sa cunoasca clipe inedite din timpul revolutiei prin vizionarea unor fotografii exceptionale cu valoare istorica si artistica. De asemenea, spre final, cei prezenti vor asista si la un moment artistic pregatit special pentru acest eveniment.

„Dupa 20 de ani în care s-a platit cu sânge libertatea noastra înca ne mai întrebam ce s-a întâmplat cu adevarat în timpul revolutiei: cine au fost teroristii? cine a tras în 1989? Nu stim daca vom afla vreodata raspunsurile adevarate si nici nu ne-am propus sa realizam vreo ancheta, însa dorim sa aducem în atentia tinerilor care s-au nascut liberi, constrângerile impuse de regimul comunist si actiunile eroilor care care s-au sacrificat pentru noi în acele zile” a declarat Marian Uscatu, presedintele OT-PDL Iasi.

Organizatorii doresc sa sublinieze prin acest eveniment ca e momentul sa privim în urma cu maturitate si recunostinta fata de cei care ne-au redat libertatea, sa învatam unii de la ceilalti si sa apreciem la adevarata valoare prezentul.


Biroul de presa OT PD-L Iasi

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Presedintele OT PD-L Iasi, Marian Uscatu, Telefon: 0740.624.351

Niciun comentariu: