miercuri, 17 august 2011

Discipolii UTC-istilor au inceput sa vocifereze

Discipol = ”Persoană care trăiește în preajma unui maestru, primind învățăturile lui și adesea continuându-le și dezvoltându-le” (sursa: dexonline.ro).

De vreo doua sau trei saptamani organizatia de tineret a PSD Iasi tot organizeaza conferinte de presa (daca poti numi “conferinta de presa” o discutie cu presa de 10-15 minute) si critica initiativele locale ale parlamentarilor Partidului Democrat Liberal. Oamenii fara proiecte nu au nimic de facut decat sa critice. Orasul Iasi nu se va dezvolta niciodata cu biblioteci in parcuri si discutii la cafele. Abia dupa ce reusesti sa ai un oras dezvoltat la maxim poti sa faci si astfel de proiecte.

De ani de zile Iasul este condus de Nichita si de PSD iar organizatia de tineret a PSD-ului nu a avut nici o initiativa si nu si-au impus niciodata punctul de vedere in deciziile care se iau la nivel local.

Nu stiu cum acesti tineri nu critica faptul ca strazile sunt pline de gropi, ca mijloacele de transport in comun sunt foarte aglomerate si polueaza excesiv, ca se construieste haotic, ca nu avem apa calda, ca santierele incep in an electoral si se termina tot in ani electorali, ca pietele agroalimentare sunt pline de falsi producatori, ca Primaria ii descurajeaza pe marii industriasi sa vina la Iasi, si multe altele.

Acestea sunt problemele care trebuie criticate si binenteles ca trebuie si rezolvate. Orice initiativa de remediere a acestor probleme trebuie sprijinita.

Administratia Nichita a adus Iasul in halul in care este iar voi, tinerii din PSD, nu ati facut nimic sa opriti acest lucru. Din cauza aceasta consider ca sunteti discipolii administratiei Nichita.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Misto ideea, brasa, a si velicitari pentru blog, asa mai merge. Vlad