luni, 26 septembrie 2011

Cele 5 minute de bucurie…

O zi grea

Ieri a fost Consiliul de Coordonare Judetean a Partidului Democrat Liberal Iasi si s-a ales un nou presedinte si un proaspat Birou Permanent Judetean. Dupa cum stie toata lumea am fost un sustinator al domnului Presedinte Petru Movila si ma bucur ca in sfarsit PDL Iasi are un presedinte legitim, ales cu o majoritate mare, inca din primul tur.

Votul de ieri ne-a aratat tuturor ca dorinta membrilor simpli de partid este sa fie condusi de o echipa tanara dar in acelasi timp experimentata (cred ca in proportie de 80% sunt membrii vechi de partid) care lasa orgoliile personale in favoarea alegatorilor si a partidului.

Cele 5 minute de bucurie…

La aflarea vestilor ca deputatul Movila a castigat alegerile din primul tur ne-am bucurat foarte mult dar in urmatoarele minute am realizat ca de acum inainte suntem responsabili de bunul mers al partidului.

Urmeaza o perioada foarte grea, cu alegeri la nivel local, judetean si national. Va fi foarte mult de munca pentru a convinge electoratul ca noi suntem cei care meritam sa-i reprezentam pentru urmatorii patru ani. Sper ca echipa din BPJ sa ramana unita, puternica si sa nu mai repete greselile facute de colegii nostrii in trecut. Doar o echipa unita se poate duela cu Nichita, Fenechiu si cu USL-ul.

De asemenea doresc sa felicit, pe aceasta cale, toata echipa care a iesit ieri la vot si in special pe domnul Presedinte Petru Movila si pe doi buni prieteni: Marian Uscatu si Delian Coroama – FELICITARI!

Niciun comentariu: