vineri, 7 noiembrie 2008

Movilă şi Flutur la Voineşti

Ieri am fost la Voineşti. În cetrul comunei era multă lume care aştepta venirea lui Gheorghe Flutur şi a deputatului Petru Movilă. Gazda noastră, candidatul pentru funcţia de primar, Mihai Lungu, făcea ultimele pregătiri înaintea sosirii musafirilor. Manifestarea a început, la ora stabilită, cu discursul gazdei care a explicat oamenilor motivele pentru care s-a hotărât să candideze. Următorul la microfon a fost Gherghe Flutur care a avut un discurs de susţinere a candidaţilor Partidului Democrat Liberal din colegiul 3 şi pentru Primaria Voineşti. Gheorghe Flutur a reamintit oamenilor că singura soluţie pentru a îmbunătăţii lucrurile în România este de a vota, pe 30 noiembrie, Partidul Democrat – Liberal.
Un discurs aparte a avut Petru Movilă care a dovedit a fi un fin cunoscător al problemelor cu care se confruntă locuitorii comunei Voineşti. Acesta a arătat că îi acordă tot sprijinul candidatului la funcţia de primar şi că va încerca să rezolve cât mai multe dintre problemele comunei.
Din punctul meu de vedere a fost o manifestare interesantă, cu discursuri scurte, concise şi care reflectau realitatea. Eu le urez mult succes candidaţilor şi să se ţină de treabă.


Niciun comentariu: