marți, 11 noiembrie 2008

Cristian Nechifor minte?

Am dat astazi peste acest articol mai vechi si va invit sa-l cititi. Voi ce parere aveti?

"Cine este in spatele ziarului Dreptatea ieseana? PD-L Iasi sustine ca PSD si Cristian Nechifor
de Loredana Popovici iasiinfo.ro
Vineri, 16/05/2008 18:28 > Politic


Aparitia fituicii calomnioase la adresa candidatilor PD-Ldin mai multe comune iesene, agita spiritele din nou la Iasi. In opinia celor de la PD-L, vinovatii sunt pesedistii in frunte cu Cristian Nechifor. Au sesizat organele de politie pentru a se face lumina in acest caz.

"Am sesizat organele de Politie in legatura cu aparitia acestui ziar calomnios. Veti vedea ca in spatele lui se afla chiar PSD-ul si Cristian Nechifor, la fel ca si la aparitia "Anchetei" in campania pentru europarlamentare. Odată cu votul uninominal, domnul Cristian Nechifor se gandeste sa fie contracandidatul meu direct pentru colegiul din zona unde a distribuit ziarele", a spus deputatul Petru Movila.

Cristian Nechifor neaga acuzatiile si spune ca nu are nici un interes sa iasa cu atacuri la adresa lui Movila, deoarece nu este o miza colegiul respectiv.

„ Este un show nostim . Nu sunt in spatele acestui ziar iar afirmatiile celor de la PD-L chiar mi se par nostime. Iar acuzele pe care le face Movila ca il atac pentru ca vreau sa obtina colegiul unde va candida este fals. Nu este o miza colegiul unde va candida pentru ca are cel mai mic numar de votanti”, a spus pentru iasiinfo, Cristain Nechifor.

Acesta a mai spus ca abia astazi a intrat in posesia unui exemplar si a citit materialele aparute . „ Este un ziar facut prost, lipsit de profesionalism si daca tot domnul Movila a sesizat politia sa o faca si cu privire la materialele care apar acolo, pentru ca ar fi interesant ”, a mai spus Nechifor.

Politia a fost sesizata si cu privire la aparitia in campania pentru europarlamentare a ziarului Ancheta. Desi a trecut aproape jumatate de an, vinovatii nu au fost depistati."


Sursa: www.iasiinfo.ro

Un comentariu:

Teo spunea...

Jale cu Nechifor asta...minte de ingheata apele si nu face decat sa arunce cu noroi in toti contracandidatii. Bine ca nu a prins un nou mandat ca jale mai era pentru cetatenii din colegiu in care a candidat.