marți, 14 aprilie 2009

Dăruieşte de Paşte

       Fiecare dintre noi am trăit, poate, pe firul vieţii, momente când ne-am confruntat cu lipsuri sau nevoi. Şi fiecare dintre noi şi-a dorit să fie ajutat, să primească acea bunătate dezinteresată din partea celor din jur. Sărbătorile Pascale sunt o ocazie care ne aminteşte că a dărui din toată inima înseamnă a primi. Este un har cu care Dumnezeu ne-a înzestrat pe toţi. A dărui fără să ai aşteptări este fapta care ne face mai buni, mai milostivi şi mai toleranţi cu cei in mijlocul cărora trăim. 
     „Dăruieşte de Paşte” este o acţiune a Organizaţiei Municipale de Tineret a PD-L Iaşi prin care vă invităm să ajutaţi familii nevoiaşe din Iaşi care nu-şi permit să întâmpine aceste sărbători cum se cuvine. De aceea, vă invităm să faceţi câte un pachet cu alimente, dulciuri, fructe pentru a fi dăruit unei astfel de familii. Fiecare din noi poate face o mica bucurie unei familii.
       A dărui înseamnă a primi!
      Pachetele pot fi aduse la sediul PD-L Iaşi de pe Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt până vineri, 17 aprilie, ora 12.00 (pentru detalii suplimentare contactati-ne la sediul nostru).
                                                                                                               
                                                                                                                                                                                   Preşedinte OTPD-L Iaşi
                                                                                                                                                                                              Marian Uscatu


Niciun comentariu: