miercuri, 29 aprilie 2009

Proiect amânat

     Mă bucur că nu sunt singurul care am luat poziţie în privinţa proiectului privind tabela electronică. După vreo două ore după ce am postat articolul de ieri am primit şi comunicatul de presă al deputatului Daniel Oajdea care critica şi el acest proiect. 

     Bună ziua Iaşi - Consilierii nu mai vor tabela electronica pe stadion:

     "Astazi, de la ora 10.00, consilierii locali se intrunesc in cadrul sedintei ordinare de Consiliu Local. Pe ordinea de zi este prezent si un proiect ce se refera la achizitionarea unei tabele electronice pentru dotarea stadionului Emil Alexandrescu. Insa consilierii locali nu sunt tocmai convinsi ca in acest moment, investitia este oportuna. Valoarea investitiei a fost stabilita la aproximativ 1 milion lei. Pe ideea ca "tara arde, baba se piaptana", consilierii locali PD-L vor cere amanarea proiectului. "Este o investitie necesara, dar momentul nu este oportun. Vom cere amanarea proiectului pentru alte sedinte de Consiliu Local", a precizat viceprimarul Gabriel Grigore."

     Ziua de Iaşi - Proiectul tabelei de marcaj, criticat chiar de colegii de partid ai iniţiatorului

    "Propunerea consilierului local PD-L Florin Ciobotaru este privită cu scepticism chiar de o parte a colegilor de partid. Consilierul local Sorin Ionescu consideră că proiectul nu ar trebui votat acum, ci abia la sfârşitul sezonului, numai dacă Poli Iaşi rămâne în divizia A. „Dacă învaţă bine, le luăm bicicletă. Tabela este o achiziţie scumpă şi ar trebui să fie făcută numai dacă echipa va scoate rezultate”, a declarat Sorin Ionescu. Deputatul Daniel Oajdea şi-a menţinut poziţia critică faţă de finanţarea fotbalului din bani publici, pe care a avut-o constant în calitatet de consilier local. „Cât timp în municipiul Iaşi există şcoli într-un stadiu avansat de degradare, spitalele sunt subfinanţate, câinii vagabonzi sunt o reală problemă, locurile de recreere arată ca vai de ele, iar multe alte probleme nu şi-au găsit încă rezolvare, consider că finanţarea masivă a fotbalului de la bugetul local este un lux nepermis”, a precizat acesta într-un comunicat de presă."

Niciun comentariu: