sâmbătă, 9 aprilie 2011

Adevaratul castigator al alegerilor de la PDL Iasi este Daniel Oajdea

Adevaratul castigator al alegerilor de la Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal Iasi este Daniel Oajdea, sprijinit de Petru Movila, deoarece acesta a fost sustinut de oameni din toate colegiile Iasului.

Parlamentari din patru colegii din Iasi, senatorii Mihaela Popa si Dumitru Oprea, deputatii Nicusor Paduraru si Cristina Dobre, l-au sustinut public la functia de presedinte al BPL pe Marius Spanu. Cu toate declaratiile publice si cu toate presiunile care s-au facut asupra delegatilor prezenti, Marius Spanu a primit cu doar 7 voturi mai mult.

Vot de blam pentru Mihaela Popa

Mihaela Popa a castigat un colegiu de senator format din colegiul 9 al lui Daniel Oajdea si colegiul 8 Pacurari - Copou. Din postura de presedinte al CODA, aceasta a facut tot posibilul ca sa-l ajute pe Marius Spanu sa castige alegerile de la BPL Iasi. Doamna senator a tradat increderea membrilor de partid care au ajutat-o sa ajunga parlamentar iar acestia i-au dat un vot de blam sustinandu-l pe Daniel Oajdea.

Intrebarea mea fireasca este: Pe cine mai reprezinta Mihaela Popa in colegiul dumneaiei daca nici macar colegii de partid care au votat-o si ajutat-o nu o mai sustin?


Sedinta de pe holuri

Sunt membru al Partidului Democrat Liberal de 7 ani si am participat la toate Consiliile de Coordonare la nivel local si judetean care au fost pana acum insa niciodata nu am participat la o sedinta pe holuri. Este jenant pentru un partid care se afla la putere si intr-o zi foarte importanta, cand isi alege conducerea, sa se intample astfel de lucruri. Sa ti sedinta pe hol deoarece nu au fost capabili sa gaseasca o sala corespunzatoare.


Acest lucru este doar unul din multele nereguli care au fost semnalate la acest Consiliu de Coordonare Local al PDL Iasi.

Dar daca nu poti organiza o sedinta corect, cum poti conduce un partid?

2 comentarii:

Raluca spunea...

a se preciza ca la intrarea in sala mai era rand si pentru a intra spectatorii la circ ... "un alt circ"

garzanti spunea...

Doamna Popa isi urmeaza interesul, evident ca si-a tradat alegatorii din colegiul 9. Oricum nu e prea legata de zona Mircea-Alexandru-Dacia, din vreme ce copilul ei studiaza la Bruxelles.