luni, 1 august 2011

Va multumim domnule profesor

Cativa colegi de partid mi-au reprosat ca nu scriu numai de bine despre partidul nostru. Astazi vreau sa il felicit si sa-i multumesc domnului profesor Oprea pentru gestul pe care l-a facut renuntand la functiile din partid si de a reprezenta PDL-ul in cursa pentru functia de primar al Iasului.

Ma bucur ca in sfarsit si-a dat seama ca postul de primar nu este pentru dumnealui si ca Iasul si iesenii cauta altceva. Adica sper ca acesta sa fie motivul si nu anumite nemultumiri.

Eu nu cred ca motivul renuntarii la aceste functii si candidaturi se datoreaza faptului ca ii este frica de rezultatul anumitor sondaje ce se vor face si nici nu cred ca domnul profesor ar fi acceptat sa i se ofere pe tava aceasta oportunitate de a candida la primarie si de a reprezenta Partidul Democrat Liberal.

Nu cred nici in zvonurile care spun ca domnul profesor si-ar fi dorit sa-si dea demisia din functia de senator (atunci cand PDL-ul avea doar un vot mai mult in Senat decat cei din opozitie) in cazul in care nu va fi numit presedinte al filialei. Sunt sigur ca daca si-ar fi dorit aceasta functie si-ar fi dorit si votul membrilor de partid.

De asemenea vreau sa-i multumesc domnului profesor pentru ca recunoaste public, ceea ce spun si eu de atat timp, ca la organizatia PDL Iasi trebuie sa se faca ordine si ca trebuie ales un presedinte la organizatie si o structura functionala.

Eu il stiu pe domnul profesor ca un om ferm si puternic si nu cred ca se va razgandi asupra deciziei pe care a luat-o astazi. Mult succes in continuare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Noroc de tine ca ai tras un semnal de alarma... ca altfel...