vineri, 30 septembrie 2011

Treapta a doua pentru directori

Ca orice partid care se respecta este nevoie de o permanenta evaluare a resursei umane pe care o are. Datoria noastra fata de alegatori este sa avem cei mai performanti oameni in fruntea institutiilor din subordinea Guvernului. Au trecut trei ani de la castigarea alegerilor si cred ca se impune o evaluare. Binenteles ca aceasta trebuie inceputa cu directorii acestor institutii. Eu sper ca toti directorii sa ia note de trecere si sa nu fie un dezastru ca la bacalaureat.

Pasul urmator ar trebui sa fie consolidarea organizatiilor de colegiu care trebuie sa inceapa pregatirile pentru o campanie electorala ce se anunta a fi foarte grea.

“Liniştea dinaintea furtunii”

Citeam pe site-ul lui Florin Ghetau un articol care se numea: “Liniştea dinaintea furtunii la PDL Iaşi?” . Nu stiu daca este chiar asa cum spune dumnealui. Eu sunt convins ca cei cinci parlamentari sunt oameni maturi si vor continua sa lupte pentru proiectele Iasului alaturi de conducerea partidului. Nu spune nimeni ca este usor sa pierzi dar alegerile de duminica trebuie sa fie un semnal de alarma si sa realizeze ca nu pot face mare lucru fara sustinerea membrilor simpli de partid. Membrii simpli de partid i-au ajutat sa iasa parlamentari si tot membrii simplii de partid i-au sanctionat cand au derapat (aici avea dreptate un coleg de-al meu cand spunea ca au existat derepaje la partid numai ca “zambetul amar” de care vorbea dumnealui l-am avut cu totii aproape doi ani de cand organizatia este in cadere datorita unor colegi).

De asemenea nu trebuie sa uite, colegii nostrii parlamentari, ca au aceste functii si datorita voturilor aduse din colegiile din judet unde au candidat Petrica Movila, Liviu Bulgaru, Narciza Nedelcu si alti colegi care acum sunt in conducerea organizatiei.

Un comentariu:

ieseanul suparat spunea...

Dupa cum vezi, Florin Ghetau, din pacate, a avut dreptate. Cei cinci parlamentari ai vostri sunt oameni lipsiti de coloana vertebrala. Apoi, nu uita ca sunt turisti politici care au trecut mai intai pe la liberali si dupa ce li s-a luat ciolanul au cautat sa puna mana pe o alta bucata. Au reusit sa-l santajeze pe Boc, dar nu vor reusi sa-i santajeze pe ieseni. Dumitru Oprea este calul mort pe care il arunca in cursa pentru primarie Mihaela Popa. Ceilalti cred ca Oprea le va deschide drumul spre un viitor scaun de parlamentar. Daca primarii vostri se lasa santajati de echipa lui Oprea, atunci inseamna ca PDL Iasi chiar isi merita soarta.